Speciální klubová výstava Knížecí rybník

15. 5. 2010

Speciální klubová výstava Knížecí rybník

16. 5. 2009

Brianny při výstavě stále postrádá dostatek sebevědomí. Známku VD tentokrát dostala s komentářem rozhodčího, že to je výhradně kvůli horší předvádivosti zvířete. P.Adlt dceru povzbudil tím, že vyjádřil přesvědčení, že příště to bude zase o něco lepší a jednou bude Brí sbírat výborné stejně, jako máma Asta.

Dobře černá fena, pálení hlavy nevýrazné, nejistá fena, hůře předvádivá, správný hřbet, dobře formovaný hrudník, za pohybu lokty dostatečně přimklé.

 

MVP České Budějovice 26.4.2009

Brianny mi udělala velkou radost tím, že od poslední výstavy před zhruba šesti týdny udělala slušný pokrok. Předvedení bylo mnohem lepší, zuby ukázala bez problémů a velmi pěkně. Samozřejmě některých jejích projevů si rozhodčí Kukla nemohl nevšimnout, stále se snažila jít za mnou. Hodnocení VD je tentoktát odpovídající.

11 měsíční fena, správného formátu, dobré hlavy, dobrý hřbet a záď, dobře utvářený hrudník, dobrá kvalita srsti, znaky s výrazným zakouřením na tlapách, ne zcela jistá povaha

Klubová výstava České Budějovice 7.3.2009

Briannina srst po nemoci ještě nedorostla a z pobytu na klinice je celá zdivočelá. Kdybychom ovšem seděli doma, Brískovým nejistotám tím nepomůžeme a tak jsme se vydali sbírat zkušenosti. Brianny dělala v kruhu jednu blbinu za druhou a až v momentě, kdy si jí pan rozhodčí Václavík důkladně prohlédl se začala chovat normálně. Trochu pozdě... Ale hodnocení VD je přiměřené a posudek velmi nadějný.

Téměř 10 měs. fena v pěkné výživné kondici s projevem bázlivosti. Správný chrup, tmavé oko, dobré ucho, svrchní linie ještě neusazené, dobrý hrudník. Znaky na hlavě a nad očima méně výrazné. Při správném předvedení dobrý pohyb.

MVP České Budějovice 27.9.2008

Pro Bríska bylo mnohem důležitější setkání s bráškou Battýskem, sestrou Alfirin a tátou Hugem, než nějaká výstava. Je to velká neposeda, zvědavá jako opička. Vystavování jí příliš nenadchlo, přesto se může pochlubit pěkným oceněním. Rozhodčí Ubrová Brianny posoudila jako VN1.

 

Varín 2008

Speciální výstava Slovenského klubu hovawartů byla Brianninou premiérou. Trochu smůla, že výstava se konala na začátku tábora, kdy Brianny ještě projevovala nejistotu. Díky tomu Brianny nedokázala předvést svou nádhernou taneční chůzi, kterou zdědila po mámě Astě. Do chůze jsme jí museli trochu nutit a podle toho pak předvedení vypadalo.

Nicméně její velmi pěkný exteriér paní rozhodčí Škvařilová ohodnotila známkou VN2 ve třídě štěňat s tímto hodnocením:

Veľmi pekne stavaná sučka,ČSZ. Krásna hlava, dobre nasadené ucho, tmavšie oko, nožnicový zhryz - prezubuje. Veľmi pekná v type. Veľmi pekné zakončenie i sýtosť znakov. Pohyb i celkový prejav zodpovedá veku. Výborné nasadenie i dľžka chvosta.Nie celkom istá povaha.

A do ouška si dcera vyslechla, že nebýt nejistoty při předvedení, vyhrály.